Ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLING

Med tiden kräver vår hud mer omsorg.

Med näringsrik hudvård byggs huden upp och håller sig frisk längre.


För bästa resultat bör man gå på behandling med 4-6 veckors mellanrum.


Alla våra ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Våra ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp & terapeuten väljer noggrant ut rätt produkter som passar just för dig. 

Express


Din hud får en snabb uppfräschning med aromavälkomnande, rengöring, aha-syra, mask, creme, ögoncreme och foundation om så önskas. Du lämnar behandlingen med en renare, mjukare hud som strålar av hälsa.


25 min 495kr

Boka klicka här

 

Glow


Lystergivande ansiktsbehandling med härliga dofter från Mangosteen & skön ansiktsmassage. Skonsam mjölksyra exfoliera huden och bidrar till minskning av porer, förbättrar hudtonen och ger huden naturlig glow.


25 min 595kr

55 min 795kr

Boka klicka här

 Vitamin C+ E Total Luxury


Ge din hud en härlig vitamin coctail.


En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud.
Rengöring och exfoliering med en djupverkande peeling av ansikte, hals och dekolletage.
En enklare massage samt en snabbverkande ansiktsmask med grönkål och citron.
Behandlingen avslutas med en kräm vilken är anpassad just för din hudtyp.


Passar alla hudtyper.


25 min 595kr

55 min 795kr

Boka klicka här

Acne Advanced Peel


Unik ansikstbehandling mot akne, oren och fet hud som ger maximalt resultat

I behandlingen använder vi PRO Salicylic Acid Peel 15% innehållande en speciell typ av BHA , en kraftfull betahydroxisyra som är en av de absolut effektivaste ingredienserna för att behandla och förebygga akne. BHA-syran kommer från videbark och är oljelöslig vilket gör det möjligt för den att lösa upp talg och döda hudceller djupt ner i porerna. En behandling som exfolierar och rengör på djupet samtidigt som den förfinar porerna, balanserar en fet hud samt motverkar akne. För dig med medel till svår akne eller en fet hud.


25 min 595kr

Boka klicka här

Relax


Aromavälkomnande, rengöring, kemisk peeling (AHA-syra), därefter en hudföryngrande och härligt doftande ansiktsmask med naturlig hyaluronsyra av jordgubbar och rabarber. akupressur, ansiktsmassage. En avkopplande behandling som för dig bort från den stressiga vardagen.


55 min 700kr

Boka klicka här

Klassisk


Klassisk ansiktsbehandling som ger hälsosam hud. Din hud får en grundlig rengöring med dubbelrengöring ritual, enzyme peel, ånga och porrengöring vid behov, brynplockning, mask, massage, kräm, ögonkräm, foundation om så önskas.


55 min 700kr

Boka klicka här

Klassisk inkl. FFB eller Ryggmassage


En lyxig ansiktsbehandling där du väljer mellan 20 min massage eller frans & brynfärg. Din hud får en grundlig rengöring med dubbelrengöring ritual, enzyme peel, ånga och porrengöring vid behov, brynplockning, mask, massage, kräm, ögonkräm, foundation om så önskas.


75 min 900kr

Boka klicka här

Deep Clean


En djuprengörande behandling med rengöring, diamantslipning, kemiskpeeling (AHA-syra) och porrengöring, brynplockning. Följs av en ansiktsmassage, uppfräschande mask och dagkräm efter just din hudtyp. Huden blir pigg och andas behagligt på nytt.


75 min 900kr

Boka klicka här

Lyx


För dig som vill ha både resultat och avslappning!

I behandlingen ingår: rengöring, enzyme peel, porrengöring, härlig massage av ansikte, nacke, skalp & händer, färgning av fransar & bryn samt plock, ansiktsmask, kräm, vaxning av haka/läpp och foundation om så önskas.


1 tim 25 min 1.100kr

Boka klicka här

Arctic Berry Flawless Peel


Innovativ 3-stegspeel med arktiska bär, syror och peptider som ger ett fantastiskt och omedelbart resultat.


Behandlingen inleds med en välkomstritual samt rengöring och Aha-baserad Pre-peel av ansikte, hals och dekolletage. I steg 1 görs en aktiv exfoliering med enzympeeling följd av steg 2 & 3 med en peelingaktivator. Behandlingen avslutas med en kraftfull peptidkräm. En exfolierande behandling med aktiva ingredienser från arktiska bär som ger omedelbart synliga resultat.


• Ger en kraftfull exfoliering och stimulerar cellförnyelsen
• Minimerar linjer och rynkor och förbättrar spänsten
• Lyfter fram ny, fräsch hud och jämnar ut hudtonen
• Verkar porsammandragande
• Motverkar acne och rosacea


Denna behandling passar bra som en kur på 5ggr. Köp 4 behandlingar så bjuder vi på den 5:e.


55 min 895kr

Boka klicka här

Pure Cell


Detta är en unik ansiktsbehandling för ansikte, hals, dekolletage, underarmar och händer.

I den här unika ansiktsbehandlingen jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut.


Den här behandlingen passar alla, särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.


Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask samt specialmask. Men störst fokus ligger på en härlig och speciell massage och inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen, ge den lyster mm.


Pure Cell Treatment är behandlingen för alla som vill uppleva något alldeles extra!


1 tim 25 min 1.495kr

Boka klicka här