Ansiktsbehandling


EN HÄLSO OAS MITT I PÅARP

SPA & Cosmetiqua

ANSIKTSBEHANDLING

Med tiden kräver vår hud mer omsorg.

Med näringsrik hudvård byggs huden upp och håller sig frisk längre.


För bästa resultat bör man gå på behandling med 4-6 veckors mellanrum.


I alla våra ansiktsbehandlingar arbetar jag med ekologiska hudvårdsprodukter. Grunden i alla våra behandlingar är rengöring, peeling, ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande produkter.


Jag använder mig av Èminence Organics och Maria Åkerberg (MÅ) i mina behandlingar.


Èminence lyxiga ekologiska ansiktsbehandlingar som ger synliga resultat.

Mangosteen Glow


Lystergivande quick fix för ansiktet

Lystergivande ansiktsbehandling med härliga dofter från Mangosteen & skön ansiktsmassage. Skonsam mjölksyra exfoliera huden och bidrar till minskning av porer, förbättrar hudtonen och ger huden naturlig glow.


25 min 695kr

Boka klicka här

 

Mangosteen Glow ++


Lystergivande ansiktsbehandling med härliga dofter från Mangosteen & skön ansiktsmassage. Skonsam mjölksyra exfoliera huden och bidrar till minskning av porer, förbättrar hudtonen och ger huden naturlig glow.


55 min 1195kr

Mangosteen Glow

med 20 min massage eller frans & brynfärg 1.395kr

Boka klicka här

Eminence Classic facial


Klassisk ansiktsbehandling med ekologiska bär. Klassisk ansiktsbehandling utförd med produkter baserade på Acai bär, blåbär som är rika på antioxidanter och har många hudvårdande egenskaper. Din hud får en snabb uppfräschning med rengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Du lämnar behandlingen med en renare, mjukare hud som strålar av hälsa.


25 min 495kr

Boka klicka här

Eminence Classic facial ++


Klassisk ansiktsbehandling med ekologiska bär. Klassisk ansiktsbehandling utförd med produkter baserade på Acai bär, blåbär som är rika på antioxidanter och har många hudvårdande egenskaper. Din hud får en grundlig rengöring med dubbelrengöring ritual, peeling, ånga, porrengöring vid behov, ansiktsmassage och ansiktsmask. Du lämnar behandlingen med en renare, mjukare hud som strålar av hälsa.


55 min 700kr

Eminence Classic facial med 20 min massage eller frans & brynfärg 900kr

Boka klicka här

Maria Åkerberg Cinderella 


En resultatinriktad och lyxig ansiktsbehandling Tillför massor av fukt ger energikick för trött hud samt förbättrar hudens lyster och spänst.


Rengöring, peeling, mask, härlig massage av ansikte, nacke och dekolletage, peel off mask, skalpmassage, ögonkräm, kräm och vårdande foundation.


FÖRDELAR/RESULTAT: • Tillför massor av fukt • Energikick för trött hud • Förbättrar hudens lyster och spänst. En behandling för alla hudtyper.


55 min 800kr

Cinderella med 20 min massage eller frans & brynfärg 1000kr

Boka klicka här

Pure Cell Tretament (MÅ)


Detta är en unik ansiktsbehandling för ansikte, hals, dekolletage, underarmar och händer.

I den här unika ansiktsbehandlingen jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut.


Den här behandlingen passar alla, särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.


Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask samt specialmask. Men störst fokus ligger på en härlig och speciell massage och inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen, ge den lyster mm.


Pure Cell Treatment är behandlingen för alla som vill uppleva något alldeles extra!


1 tim 25 min 1.495kr

Boka klicka här

LÖS IN DIN FRISKVÅRD


Stressad, utmattad & ont i kroppen?

SPA & Cosmetiqua erbjuder ett brett utbud av unika friskvårdsbehandlingar.

BESÖKSADRESS


SPA & Cosmetiqua


Lokföraregatan 20a

253 53 Påarp

Telefon: 042-22 92 00

BOKNINGSREGLER


Av- och ombokningar kan göras kostnadsfritt fram till 24 timmar innan behandlingstillfället. Vid sen avbokning eller missad tid debiteras du 100% av behandlingens pris.

Välkommen till oss


Om oss


Behandlingar


Boka online


SPA & Cosmetiqua


Copyright © All Rights Reserved