Ansiktsbehandling

ANSIKTSBEHANDLING

Med tiden kräver vår hud mer omsorg.

Med näringsrik hudvård byggs huden upp och håller sig frisk längre.


För bästa resultat bör man gå på behandling med 4-6 veckors mellanrum.


Alla våra ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Våra ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp & terapeuten väljer noggrant ut rätt produkter som passar just för dig. 

Spa


Klassisk ansiktsbehandling med ekologiska bär utförd med produkter baserade på Acai bär, blåbär som är rika på antioxidanter och har många hudvårdande egenskaper. Din hud får en snabb uppfräschning med rengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Du lämnar behandlingen med en renare, mjukare hud som strålar av hälsa.


25 min 495kr

Boka klicka här

 

Mangosteen Glow


Lystergivande quick fix för ansiktet

Lystergivande ansiktsbehandling med härliga dofter från Mangosteen & skön ansiktsmassage. Skonsam mjölksyra exfoliera huden och bidrar till minskning av porer, förbättrar hudtonen och ger huden naturlig glow.


25 min: 595kr. 55 min: 800kr

Boka klicka här

Relax


Rengöring, kemisk peeling (AHA-syra), därefter en hudföryngrande och härligt doftande ansiktsmask med naturlig hyaluronsyra av jordgubbar och rabarber. akupressur, ansiktsmassage. En avkopplande behandling som för dig bort från den stressiga vardagen.


55 min 700kr

Boka klicka här

Klassisk


Klassisk ansiktsbehandling som ger hälsosam hud. Din hud får en grundlig rengöring med dubbelrengöring ritual, enzyme peel, ånga och porrengöring vid behov, brynplockning, mask, massage, kräm, ögonkräm, foundation om så önskas.


55 min 700kr

Boka klicka här

Lyx


En lyxig ansiktsbehandling där du väljer mellan 20 min massage eller frans & brynfärg. Din hud får en grundlig rengöring med dubbelrengöring ritual, enzyme peel, ånga och porrengöring vid behov, brynplockning, mask, massage, kräm, ögonkräm, foundation om så önskas.


75 min 900kr

Boka klicka här

Djuprengörande


En djuprengörande behandling med rengöring, diamantslipning, kemiskpeeling (AHA-syra) och porrengöring, brynplockning. Följs av en ansiktsmassage, uppfräschande mask och dagkräm efter just din hudtyp. Huden blir pigg och andas behagligt på nytt.


75 min 900kr

Boka klicka här

Ekologisk Kemisk Peeling


Hudföryngrande kemisk peel med ekologiska syror från arktiska bär.

Arctic Berry Peel & Peptide Illuminating System är behandlingen med arktiska bär som motverkar ålderstecken, fina linjer och rynkor, förlorad spänst och hyperpigmentering. Huden blir klarare, fastare och smidigare med fantastisk lyster. 


Detta trestegssystem består av en aktiv exfoliering med enzympeeling föjld av en peeling-aktivator med multisyror och avslutas med en kraftfull peptidkräm - allt huden kan önska sig för att återfå sin lyster och spänst.

Passar alla hudtyper, även känslig hy, rosacea och acne.


Denna behandling passar bra som en kur på 5 ggr. Köp 4 behandlingar så bjuder vi på den 5:e.

Efter behandlingen finns ett D.I.Y kit att fortsätta med hemma som innehåller 12 behandlingar.


55 min 900kr

Boka klicka här

Pure Cell


Detta är en unik ansiktsbehandling för ansikte, hals, dekolletage, underarmar och händer.

I den här unika ansiktsbehandlingen jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut.


Den här behandlingen passar alla, särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.


Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask samt specialmask. Men störst fokus ligger på en härlig och speciell massage och inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen, ge den lyster mm.


Pure Cell Treatment är behandlingen för alla som vill uppleva något alldeles extra!


1 tim 25 min 1.495kr

Boka klicka här