Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling


Med tiden kräver vår hud mer omsorg.

Med näringsrik hudvård byggs huden upp och håller sig frisk längre.


För bästa resultat bör man gå på behandling med 4-6 veckors mellanrum.


Alla våra ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Våra ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp & hudterapeuten väljer noggrant ut rätt produkter som passar just för dig. 

EXPRESS

Aromavälkomnande, rengöring, Aha-syra, mask, avslutande creme, ögoncreme och mineralfoundation ingår.


25 min 495kr

Boka klicka här

Acne Advanced Peel


Unik ansikstbehandling mot akne, oren och fet hud som ger maximalt resultat

I behandlingen använder vi PRO Salicylic Acid Peel 15% innehållande en speciell typ av BHA , en kraftfull betahydroxisyra som är en av de absolut effektivaste ingredienserna för att behandla och förebygga akne. BHA-syran kommer från videbark och är oljelöslig vilket gör det möjligt för den att lösa upp talg och döda hudceller djupt ner i porerna. En behandling som exfolierar och rengör på djupet samtidigt som den förfinar porerna, balanserar en fet hud samt motverkar akne. För dig med medel till svår akne eller en fet hud.


55 min 850kr

Boka klicka här


Kurbehandling: Kuren inleds med en 55 min behandling, därefter 1 behandling per vecka i 4 veckor.


Acne Advanced Peel Kurbehandling 25 min 550kr

Boka klicka här

Vitamin C+E

Ge din hud en härlig vitamin coctail.


En ekologisk hälsokick som rengör, balanserar, piggar upp och ger en förnyad lyster till din hud.
Rengöring och exfoliering med en djupverkande peeling av ansikte, hals och dekolletage.
En enklare massage samt en snabbverkande ansiktsmask med grönkål och citron.
Behandlingen avslutas med en kräm vilken är anpassad just för din hudtyp.


Passar alla hudtyper.


55 min 850kr

Boka klicka här

Glow


Lystergivande ansiktsbehandling med härliga dofter från Mangosteen & skön ansiktsmassage. En behandling som passar alla hudtyper, även känslig hud.


Superfrukten Mangosteen är känd som drottningen av frukter -fullproppad med antioxidanter och den har även anti-inflammatoriska egenskaper. Tillsammans med det unika mjölksyrekomplexet får din hud en kunglig behandling som skonsamt exfolierar huden, avlägsnar döda hudceller, minskar stora porer, förbättrar hudtonen och ger huden en fantastisk glow. Resultatet blir en klar, slät hud full av lyster.


55 min 850kr

Boka klicka här

Klassisk


För dig som vill ha en kortare behandling, men vill bli ren på djupet. Din hud får en grundlig rengöring med dubbelrengöring ritual, enzyme peel, ånga och porrengöring vid behov, mask, massage, kräm, ögonkräm, foundation om så önskas.


55 min 725kr

Boka klicka härKlassisk inkl. frans & brynfärgning


En lyxig ansiktsbehandling med frans & brynfärg. Din hud får en grundlig rengöring med dubbelrengöring ritual, enzyme peel, ånga och porrengöring vid behov, mask, massage, kräm, ögonkräm, foundation om så önskas.


1 tim 20 min 950kr

Boka klicka härKlassisk inkl. Ryggmassage


En lyxig ansiktsbehandling där behandlingen börjar med 20 min spamassage. Din hud får en grundlig rengöring med dubbelrengöring ritual, enzyme peel, ånga och porrengöring vid behov, mask, massage, kräm, ögonkräm, foundation om så önskas.


80 min 950kr

Boka klicka härLyx


För dig som vill ha både resultat och avslappning!

I behandlingen ingår: rengöring, enzyme peel, porrengöring, härlig massage av ansikte, nacke, skalp & händer, färgning av fransar & bryn samt plock, ansiktsmask, kräm, vaxning av haka/läpp och foundation om så önskas.


1 tim 25 min 1.100kr

Boka klicka här

Arctic Berry Fawless Peel

Innovativ 3-stegspeel med arktiska bär, syror och peptider som ger ett fantastiskt och omedelbart resultat.


Behandlingen inleds med en välkomstritual samt rengöring och Aha-baserad Pre-peel av ansikte, hals och dekolletage. I steg 1 görs en aktiv exfoliering med enzympeeling följd av steg 2 & 3 med en peelingaktivator. Behandlingen avslutas med en kraftfull peptidkräm. En exfolierande behandling med aktiva ingredienser från arktiska bär som ger omedelbart synliga resultat.


• Ger en kraftfull exfoliering och stimulerar cellförnyelsen
• Minimerar linjer och rynkor och förbättrar spänsten
• Lyfter fram ny, fräsch hud och jämnar ut hudtonen
• Verkar porsammandragande
• Motverkar acne och rosacea


Denna behandling passar bra som en kur på 5ggr. Köp 4 behandlingar så bjuder vi på den 5:e.


Behandlingen kan göras 1 gång när du vill ha en direkt och synlig boost för ett enskilt tillfälle. För bästa möjliga resultat rekommenderas en kur där en kraftigare salongsbehandling görs hos oss 1ggr/mån under 4 månader tillsammans med en hemmakur 1ggr/vecka.


55 min 850kr

Boka klicka här

Pure Cell


Detta är en unik ansiktsbehandling för ansikte, hals, dekolletage, underarmar och händer.

I den här unika ansiktsbehandlingen jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut.


Den här behandlingen passar alla, särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.


Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask samt specialmask. Men störst fokus ligger på en härlig och speciell massage och inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen, ge den lyster mm.


Pure Cell Treatment är behandlingen för alla som vill uppleva något alldeles extra!


1 tim 25 min 1.495kr

Boka klicka här

Avbokning / Ombokning


Ev avbokning ska ske minst  1 vecka innan när det är behandlingar för mer än 1000kr.