Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling


Med tiden kräver vår hud mer omsorg.

Med näringsrik hudvård byggs huden upp och håller sig frisk längre.


För bästa resultat bör man gå på behandling med 4-6 veckors mellanrum.


Alla våra ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Våra ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp & hudterapeuten väljer noggrant ut rätt produkter som passar just för dig. 

Klassisk Luxury Mini Express

Èminence

Mini-Ansiktsbehandling som ger fräschör och näring till din hud under en halvtimmes välgörande avkoppling.


Behandlingen innefattar rengöring och peeling som avlägsnar döda hudceller så att ny hud lyfts fram. Du får också njuta av en lätt ansiktsmassage och näringsrik ansiktsmask samt en avslutande ansiktscreme.


Behandlingen passar alla hudtyper


ca 25 min 550kr

Boka klicka här

Strawberry Hydration Dream Èminence

Återfuktar & pumpar upp  huden.  


En behandling som boostar huden med fukt, ``pumpar upp`` huden och snabbt ger en fräsch hud. Efter en avkopplande välkomstritual peelas huden varefter en skön ansiktsmassage utförs med en djupt återfuktande specialmask som innehåller naturlig hyaluronsyra, jordgubbs- och rabarberextrakt. Huden lämnas återfuktad med ny lyster.  


ca 30 min 850kr

Boka klicka här

Mangosteen & Lactic Acid Glow Peel Èminence

Lyfter bort glåmig hud, återfuktar & ger fantastisk glow.


Ny glow till glåmig och trött hud med effektiv mjölksyrapeeling. Denna tropiska, glow-peel bygger på det unika Lacitic Acid-komplexet med högeffektiv mölksyra, rödklöverextrakt och ribose. Trion avlägsnar gamla hudceller, förfinar porerna, jämnar ut hudtonen och gör genast hudytan slätare. En exotisk duo-mask och anpassade ansikts- och ögoncremer fulländar behandlingen. Du får omedelbart en återfuktad hud med fantastisk glow.


Passar alla hudtyper, även känslig hud. 


ca 30 min 850kr

Boka klicka här

Brightening med C-vitamin Èminence

C-vitaminrik behandling som jämnar ut hudtonen och ger ny lyster.


En uppljusande och kollagenboostande behandling med C-vitamin som jämnar ut hudtonen. Behandlingen inleds med hudanalys och dubbelrengöring. Därefter appliceras en ekologisk AHA/BHA- syrepeeling som exfolierar och ljusar upp, serum som jämnar ut hudtonen och en antioxidantrik, närande ansiktsmask med C-vitamin. Under behandlingen får du också njuta av en skön ansikts- och nackmassage. Avslutningsvis tillför välbehövlig fukt och huden lämnas med fin lyster.   


Passar alla som har ojämn hudton och vill ge sin hud en riktig vitamincoctail.


ca 50 min 895kr

Boka klicka här

Djuprengörande Charcoal Behandling Èminence

Djuprengörande ansiktsbehandling med portömning.


En djuprengörande ansiktsbehandling som lämnar huden härligt ren och fräsch.

Huden rengörs med kolbaserad microexfolierande gel som följs av peeling, ånga och porrengöring med hjälp av ultraljud för att minimera klämning. På den väl rengjorda huden appliceras ett balanserande serum och sedan får huden vila under en porförfinande specialmask. Avslutningsvis appliceras återfuktande ansiktscreme och en uppiggande ögoncreme. 


Rekommenderas till problemhud med behov av porrengöring.  


ca 50 min 750kr

Boka klicka här

Klassisk Luxury De Luxe Èminence

En lyxig grundlig och samtidigt skön avkopplande ansiktsbehandling som ger dig en ren, fräsch och näringsmättad hud med nyväckt vitalitet.


Behandlingen inleds med en hudanalys. Därefter skräddarys varje steg med produkter anpassade för din huds specifika behov. I behandlingen ingår dubbelrengöring (peeling och ånga, porrengöring med hjälp av ultraljud för att minimera klämning vid behov) ansiktsmask, muskelavslappnande ansikts- och dekolletagemassage och vårdande serum. Avslutningsvis appliceras vårdande och skyddande ansikts- och ögoncreme. 


ca 55 min 750kr

Boka klicka här

Arctic Berry Peel Èminence

Trippel verkande, hudföryngrande peel med omedelbar askungeeffekt.


Innovativ 3-stegspeel med aktiva ingredienser från arktiska bär, syror och peptider som tillsammans omedelbart stimulerar cellförnyelsen, förbättrar spänsten, minskar fina linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och verkar porförfinande.


Behandlingen inleds med en välkomstritual, rengöring och AHA-baserad "3 stegs-peel" med enzymer och multisyror applicerade över ansikte, hals och dekolletage. Avslutningsvis appliceras en kraftfull peptidcreme. Passar alla hudtyper och åldrar, även känslig hud och hud med acne.


ca 30 min 850kr

Boka klicka här

Acne Advanced Peel Èminence

Effektiv BHA-peel för problemhud.


Unik behandling med maximal effekt för oren hud, hud med tilltäppta porer eller acne.

Här exfolieras och rengörs huden på djupet, porerna förfinas och överproduktion av hudens talg balanseras. I behandlingen används en djupgående BHA-peel med verksam betahydroxisyra som är en av de absolut mest effektiva ingredienserna vid behandling av dessa hudtyper. BHA-syran kommer från videbark och är oljelöslig vilket gör att den kan lösa upp talg och döda hudceller djupt nere i porerna. 


Passar problemhud occh medelsvår till svår acne samt fet hud.  


ca 30 min 850kr

Boka klicka här


Kurbehandling: Kuren inleds med en 55 min behandling, därefter 1 behandling per vecka i 4 veckor. 3.050kr

Deepskin Organic Maria Åkerberg

En djuprengörande ansiktsbehandling som specialanpassas för alla hudtyper.


Huden får en ordentlig djuprengöring, ånga och porrengöring med hjälp av ultraljud för att minimera klämning vid behov, samt välgörande massage. Behandlingen skräddarsys efter hudtillstånd.


ca 50 min 750kr

Boka klicka här

Deepskin Organic Luxurious Maria Åkerberg

En skön behandling för dig som vill ha avkoppling och samtidigt få en ren och återfuktad hud med ett härligt glow.


I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, ånga med handmassage, portömning, ansiktsmask, brynplock, aha-pensling, massage av dekolltage, skuldror, nacke, ansikte och huvudbotten, lyx-peel off mask och avslutande produkter.


ca 1 tim 15 min 1.100kr

Boka klicka här

Pure Cell Maria Åkerberg

Detta är en unik ansiktsbehandling för ansikte, hals, dekolletage, underarmar och händer.

I den här unika ansiktsbehandlingen jobbar vi med levande stamceller från rosenrot fullproppade med antioxidanter och vitaminer i levande form. Denna premium-behandling vitaliserar och stärker huden inifrån och ut.


Den här behandlingen passar alla, särskilt effektiv för mogen hy, rosacea, psoriasis och perioral dermatit och kan göras året runt.


Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask. Men störst fokus ligger på en härlig och speciell massage och inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen, ge den lyster mm.


Pure Cell Treatment är behandlingen för alla som vill uppleva något alldeles extra!


ca 60 min 1.495kr

Boka klicka här

Pure Cell Cleansing Maria Åkerberg

Två unika behandlingar i en.


Behandlingen innefattar djuprengöring med peeling kavitation, inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen med hjälp av ultraljud, ansiktsmask.


Huden blir ren och får en fin lyster mm.


ca 1 tim 25 min 1.695kr

Boka klicka här

Pure Cell Lyx Maria Åkerberg

Behandlingen innefattar rengöring, peeling och mask. Men störst fokus ligger på en härlig och speciell massage och inslussning av de levande stamcellerna som hjälper huden att reparera sig själv, förbättra dess struktur, stimulera kollagen-produktionen, ge den lyster mm.


Pure cell lyx avslutas med en exklusiv peel of mask som tillför vitaminer, antioxidanter och mineraler. Den minimerar porerna, lugnar huden, ger lyster, mjukgör och bidrar med fuktbevarande egenskaper.


ca 1 tim 25 min 1.695kr

Boka klicka här