Avancerad Hudvård

AVANCERAD HUDVÅRD

Diamant behandlingar


Kur om 6-10 beh. rekommenderas för att uppnå önskat resultat även om man ser tydlig skillnad redan efter första behandlingen!


Behandlingarna görs med 1-3 veckors mellanrum beroende på hudtillstånd. För att upprätthålla och stärka de erhållna resultaten rekommenderas en slipning regelbundet efter avslutad kur.


För bästa resultat bör man gå på behandling med 4 veckors mellanrum.


Behandlingen gör inte ont och skadar inte huden.


Bra att veta:


Behandlingarna kan utföras på alla hudtyper, även på känslig hud.


Passar ej dig som har aktiv akne/ rosacea, har metallimplantat, pacemaker, insulinpump, allergi mot metall eller cancer.


Vid kur på minst 4 behandlingar 15% rabatt.

Diamant Light


En snabb och effektiv hudslipning där man utför en kontrollerad peeling av hudens hornlager och förstärker med Aha-syra som ger en piggare och fräschare hud med ökad lyster samt med en tydligt jämnare hudstruktur. Metoden kan utföras på de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea)


Under behandlingen används diamantbelagda munstycken som slipar bort skadade, döda och pigmenterade hudceller, vilket resulterar i en jämnare och klarare hudton. Det inbyggda vacumsuget suger upp de döda hudcellerna samtidigt som trötta ansiktsmuskler får ett omedelbart lyft. 


30 min 550kr

Boka klicka här

Diamant Basic


Behandlingen för dig som önskar en slätare, renare och fräschare hud!


En djupgående ansiktsbehandling som tar bort döda hudceller, avlägsnar pormaskar och återfuktar din hud på djupet.


Behandlingsmoment: 
Rengöring, peeling, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning, AHA-syra, serum som slussas in med jontofores, ansiktsmask och creme.


55 min 850kr

Boka klicka här


Diamant Royal


Den totala behandlingen med allt din hud behöver för bästa resultat!


Djuprengörande peeling/kavitation, djupgående diamantslip, inslussning av aktiva serum med hjälp av jontofores och ultraljud (mesoterapi utan nålar). Muskelstimulering samt avslutande dränerande vakummassage. “En specifik behandling för ögonpartiet ingår i Royal”


Behandling: Rengöring, peeling, djuprengöring med ultraljud, diamantslipning (inkl. ögonparti), AHA-syra, serum som slussas in med jontofores (inkl. specifik ögonbehandling), ansiktsmask och avslutande creme.


85 min 1200kr

Boka klicka här

Age Corrective


Kemisk peeling med mjölk- och glycolsyra som exfolierar och stimulerar kollagenproduktionen. Botanisk hyaluronsyra och kraftfulla antioxidanter från acaibär, grapefrukt och gojibär återställer fuktbalansen, skyddar huden och ökar synbart hudens fasthet och spänst.


Dubbelrengöring ritual, diamantslipning, kemisk peeling, antiage mask med naturligt retinol complex, Serum som slussas in med jontofores. Avslutas med mineral foundation om så önskas.


Huden får lyft och förnyad spänst samt minimerar linjer och rynkor.

Perfekt för torr och mogen hud och den som vill ha snabba resultat. Passar alla hudtyper.


75 min 1.050kr

Boka klicka här

Beskrivning:


Peeling / Kavitation är ett fenomen som skapas på hudytan med hjälp av ultraljudsvågor och vätska. Luftbubblor i hornlagret ”frigörs” och döda hudceller avlägsnas. Den optimala starten för att ”komma åt” huden. Resultat:  Döda hudceller avlägsnas samt porer töms.


Diamantslipning:
En helt kontrollerad peeling med hjälp av olika diamant munstycke. Olika former, variabel slipstyrka samt vakuumsug som anpassas efter varje kund. Huden friskas upp och kollagenproduktionen stimuleras.
Resultat: Döda hudceller, missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jämnas ut.


Mesoterapi utan nålar:
Dess huvudsakliga uppgift är att föra in aktiva ingredienser i huden. Tekniken bidrar till hudföryngring av hela ansikte och dekolletage. 
Reslultat: Omedelbar ansktslyftning, förbättrad hudton, föryngring, regenerering, syresättning och modellering.