Spabehandling

SPABEHANDLING

Unna dig en härlig och välgörande spabehandling eller ge bort i form av ett uppskattat presentkort!Harmony De Lux


Behandlingen för dig som behöver skämmas bort ordentligt. Fotbehandling, Bodyskrubb med Havssalt, helkroppsmassage och ansiktsbehandling.


Vi börjar med ett varmt fotbad där du får sätta dig och njuta av en kopp te medans dina fötter blir omhändertagna med fotscrub och fotfilning. Därefter får du en härlig Chokladscrub som får dig att känna dig ren och fräsch och lämnar din hud i en ny lyster. Medan du duschar förbereder din terapeut  för en Helkroppsmassage och sedan följer en ansiktskur med rengöring, exfoliering, härlig ansiktsmassage, mask och avslutande creme.


2 tim 25 min 2.250kr

Boka klicka här

Aromakur


Aromabad med Apelsin, Rosmarin och Lavendel som följs av 25min ryggmassage eller ansiktsbehandling och mjukgörande fotkur. En av vår uppskattade behandling med bubbelbad och behandling.


85 min 1.400kr

Boka klicka här

Blueberry Scrub


En underbar sockerpeelande kroppsskrubb med naturliga AHA-syror från blåbär avlägsnar gamla hudceller och förnyar hudytan.


25 min 495kr

45 min inkl. 20min kurbad 800kr

Boka klicka här

Lovely Mother inkl. kurbad


En behandling för den blivande eller den nyblivna mamman. Njut av en stund för dig själv och låt oss ta hand om dig.


Vi inleder behandlingen med kurbad på ca 20 min, därefter en skön helkroppskrubb som effektivt sätter igång blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster. Sedan applicerar vi den ekologiska inpackningen och masserar in den. Efteråt packar vi in dig i varma täcken som låter den välgörande ekologiska inpckningen sjunka in huden. Under tiden får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring och ansiktsmask anpassad efter din hud.


1 tim 45 min 1.300kr

Boka klicka här

Mangosteen Glow Face & Body inkl. kurbad


Magisk topp till tå behandling med ljuvliga dofter & lystergivande ansiktskur.

Inleds med ca 20 min kurbad och sedan börjar vi behandlingen med en härligt underbar exfolierande och superåterfuktande ensympeeling med dofter av Mango. Under tiden den verkar utförs en lystergivande kemisk peeling med skonsam mjölksyra som förbättrar hudtonen, minskar porer och ger huden en naturlig glow.


1 tim 55 min 1.800kr

Boka klicka här

Blueberry Bliss Spa Relax inkl. kurbad


Ger avkoppling och ny energi

Inleds med ca 20 min kurbad och sedan börjar vi behandlingen med en härligt underbar sockerpeelande kroppsskrubb med naturliga AHA-syror från blåbär avlägsnar gamla hudceller och förnyar hudytan. Därefter läggs en avslutande kroppsinpackning med blåbär som fyller på med ny näring, antioxidanter, verkar tonande och ger fukt. Avkopplingen blir total med den stimulerande ansiktsmassagen och ansiktskur i blåbärssufflé som ges när inpackningen verkar. En obeskrivligt behaglig behandling som ger dig sammetslen, mjuk och smidig hud med en fantastisk lyster.


1 tim 40 min 1.600kr

Boka klicka här