Spabehandling

Spabehandling

Spabehandling

Unna dig en härlig och välgörande spabehandling eller ge bort i form av ett uppskattat presentkort!


BodyScrub


En underbar kroppsskrubb som effektivt avlägsnar gamla hudceller och förnyar hudytan. Huden blir återfuktad, sammetslen och mjuk.


Kroppspeeling och dusch, avslutas med lätt insmörjning.


ca 25 min 550kr

Boka klicka här

Lovely Mother

En behandling för den blivande eller den nyblivna mamman. Njut av en stund för dig själv och låt oss ta hand om dig.


En skön helkroppskrubb som effektivt sätter igång blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster. Sedan applicerar vi den ekologiska inpackningen och masserar in den. Efteråt packar vi in dig i varma täcken som låter den välgörande ekologiska inpckningen sjunka in huden. Under tiden får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring och ansiktsmask anpassad efter din hud.


ca 1 tim 25 min 1.400kr

Boka klicka här

Harmony 


Behandlingen för dig som behöver skämmas bort.


Du börjar med en härlig bodyscrub som får dig att känna dig ren och fräsch och lämnar din hud i en ny lyster. Medan du duschar förbereder din terapeut för en helkroppsmassage och pedikyr, du sitter därefter in i relaxen för dryck med tilltugg och sedan följer en Lyxig ansiktsbehandling med färgning av fransar och bryn, avslutas med lätt makeup.


ca 3 tim 30 min 3.500kr

Boka klicka här

Harmony De Luxe


Behandlingen för dig som behöver skämmas bort ordentligt.


Du börjar med en härlig bodyscrub som får dig att känna dig ren och fräsch och lämnar din hud i en ny lyster, därefter kryper du ner i ett härligt bubbelbad med massagestrålar,  Medan du badar förbereder din terapeut för en helkroppsmassage och pedikyr, du sitter därefter in i relaxen för dryck med tilltgg och sedan följer en Lyxig ansiktsbehandling med färgning av fransar och bryn och manikyr, avslutas med lätt makeup.


ca 4 tim 30 min 4.500kr

Boka klicka här

Aromakur


Aromabad med Apelsin, Rosmarin och Lavendel som följs av 25min ryggmassage eller ansiktsbehandling och mjukgörande fotkur. En av vår uppskattade behandling med bubbelbad och behandling.


ca 1 tim 25 min 1.500kr

Boka klicka här

Mangosteen Glow Face & Body

Magisk topp till tå behandling med ljuvliga dofter & lystergivande ansiktskur.

Vi börjar behandlingen med en härligt underbar exfolierande och superåterfuktande ensympeeling med dofter av Mango. Under tiden den verkar utförs en lystergivande kemisk peeling med skonsam mjölksyra som förbättrar hudtonen, minskar porer och ger huden en naturlig glow.


ca 1 tim 25 min 1.600kr

Boka klicka här

Blueberry Bliss Spa Relax


Ger avkoppling och ny energi

Vi börjar behandlingen med en härligt underbar sockerpeelande kroppsskrubb med naturliga AHA-syror från blåbär avlägsnar gamla hudceller och förnyar hudytan. Därefter läggs en avslutande kroppsinpackning med blåbär som fyller på med ny näring, antioxidanter, verkar tonande och ger fukt. Avkopplingen blir total med den stimulerande ansiktsmassagen och ansiktskur i blåbärssufflé som ges när inpackningen verkar. En obeskrivligt behaglig behandling som ger dig sammetslen, mjuk och smidig hud med en fantastisk lyster.


ca 1 tim 15 min 1.400kr

Boka klicka här