Spabehandling

Spabehandling


Unna dig en härlig och välgörande spabehandling eller ge bort i form av ett uppskattat presentkort!

BodyScrub

En underbar kroppsskrubb som effektivt avlägsnar gamla hudceller och förnyar hudytan. Huden blir återfuktad, sammetslen och mjuk.


ca 25 min 550kr

Boka klicka här

IR-Kur 2 Tim


IR-bastu 25 min, bubbelbad 30 min, ryggmassage 25 min, Efter badet vilar du i skön vilstol och njuter med liten ostbricka med en ost sort, digistivekex och ett glas alcoholfri cider. Massagen kan bytas till ansiktsbehandling.


Pris: 1.670kr

Boka klicka här

Spa-kur 3 Tim 30 Min


Ompysslande och skön behandling där du mår som en prins/prinsessa.


Infraröd bastu 30 min, bubbelbad 30 min, 50 min helkroppsmassage, därefter relax med liten ostbricka med en ost sort, digistivekex och ett glas alcoholfri cider. Avslutas med en 50 min klassisk ansiktsbehandling.

Pris: 3.500kr

Boka klicka här

Lovely Mother

En behandling för den blivande eller den nyblivna mamman. Njut av en stund för dig själv och låt oss ta hand om dig.


En skön helkroppskrubb som effektivt sätter igång blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster. Sedan applicerar vi den ekologiska inpackningen och masserar in den. Efteråt packar vi in dig i varma täcken som låter den välgörande ekologiska inpckningen sjunka in huden. Under tiden får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring och ansiktsmask anpassad efter din hud.


ca 1 tim 25 min 1.400kr

Boka klicka här

Harmony 3 Tim 30 Min


Behandlingen för dig som behöver skämmas bort.


Du börjar med en härlig bodyscrub som får dig att känna dig ren och fräsch och lämnar din hud i en ny lyster. Medan du duschar förbereder din terapeut för en helkroppsmassage och pedikyr, du sitter därefter in i relaxen för liten ostbricka med en ost sort, digistivekex och ett glas alcoholfri cider och sedan följer en Lyxig ansiktsbehandling med färgning av fransar och bryn, avslutas med lätt makeup.


Pris: 3.500kr

Boka klicka här

Harmony De Luxe 4 Tim 30 Min


Behandlingen för dig som behöver skämmas bort ordentligt.


Du börjar med en härlig bodyscrub som får dig att känna dig ren och fräsch och lämnar din hud i en ny lyster, därefter kryper du ner i ett härligt bubbelbad med massagestrålar,  Medan du badar förbereder din terapeut för en helkroppsmassage och pedikyr, du sitter därefter in i relaxen för liten ostbricka med en ost sort, digistivekex och ett glas alcoholfri cider, sedan följer en Lyxig ansiktsbehandling med färgning av fransar och bryn och manikyr, avslutas med lätt makeup.


Pris: 4.500kr

Boka klicka här

Aromakur 1 Tim 25 Min

Aromabad med Apelsin, Rosmarin och Lavendel som följs av 25min ansiktsbehandling och mjukgörande fotkur. En av vår uppskattade behandling med bubbelbad och behandling.


Pris: 1.500kr

Boka klicka här