Spabehandlingar


EN HÄLSO OAS MITT I PÅARP

SPA & Cosmetiqua

Bodyscrub


Den fantastsiska skrubben med Havssalt, Vit choklad och Vanilj eller Body Scrub med korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja. Eteriska oljor av Grapefrukt, Rosmarin och Kanel tillför en fräsch doft!


Vi ringlar varm olja över din kropp innan vi applicerar scrubben och masserar in den med fasta tag. Den mjuka doften fyller rummet. Den längre behandlingen masseras ett välgörande Body Balm som ger en ljuvlig, mild doft efter dusch. 


Bra före och efter solsemester för att bevara solbrännan längre. Kroppspeeling är en renande och cirkulationsökande behandling som tar bort döda hudceller, ger din hud nytt liv och gör den mjuk och silkenslen. Peeling är viktigt för att huden ska kunna ta upp fukten man tillför i form av olja och hudkrämer.


25 min 450kr

Bodyscrub + Massage 55min 800kr

Boka klicka här

Chokladinpackning


En ljuvlig behandling med mild doft av vit choklad. Behandlingen inleds med en vit chokladskrubb, därefter packas du in i en chokladbalm av Kakaosmör och Vaniljextrakt som ger en ljuvlig, mild doft av vit choklad. Under tiden får du en kortare ansiktskur.


55 min 800kr

Boka klicka härMoor Mud Lerinpackning


En helkroppsinpackning med vit lera. Här ingår en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage därefter appliceras en mineralrik creme och energigivande olja. Skönt för stela muskler och leder.


55 min 800kr

Boka klicka här

Aromainpackning


Lyxig helkroppsbehandling med body scrub, korn från Aprikoskärnor och Jojobaolja, Grapefrukt och Rosmarinolja, vilka stimulerar blodcirkulationen och lymfcirkulationen och kroppsinpackning.


Vi inleder behandlingen med en skön helkroppskrubb som effektivt sätter igång blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster. Sedan applicerar vi den ekologiska oljan och masserar in den. Efteråt packar vi in dig i varma täcken som låter den välgörande ekologiska oljan sjunka in huden. Under tiden får du njuta av en härlig ansiktskur med rengöring och ansiktsmask anpassad efter din hud.


80 min 900kr

Boka klicka härHarmony De Lux


Behandlingen för dig som behöver skämmas bort ordentligt. Fotbehandling, Bodyskrubb med Havssalt, helkroppsmassage och ansiktsbehandling.


Vi börjar med ett varmt fotbad där du får sätta dig och njuta av en kopp te medans dina fötter blir omhändertagna med fotscrub och fotfilning. Därefter får du en härlig Chokladscrub som får dig att känna dig ren och fräsch och lämnar din hud i en ny lyster. Medan du duschar förbereder din terapeut  för en Helkroppsmassage och sedan följer en ansiktskur med rengöring, exfoliering, härlig ansiktsmassage, mask och avslutande creme.


2 tim 25 min 2.250kr

Boka klicka här

Aroma Kur


25 min behandling som följs av 1h i egen spa-avdelning med Aromabad med Apelsin, Rosmarin och Lavendel. En av vår uppskattade behandling med bubbelbad och behandling.


Ni börjar med att bada tillsammans, därefter behandling växelvis medans den andra relaxar, sen byter ni plats. vi bjuder på ost, kex och alkoholfri cider.


25 min behandling att välja mellan: Ryggmassage eller Ansiktsbehandling

 

85 min för 1 person 950kr

1 tim 50 min för två personer 1.900kr


85 min för 1 person med IR-bastu 850kr

1 tim 50 min för två personer mad IR-bastu 1.700kr

Bokas per telefon

Boka klicka här

Aroma Helkropp


50 min behandling som följs av 1h i egen spa-avdelning med Aromabad med Apelsin, Rosmarin och Lavendel. Vår uppskattade behandling med bubbelbad och helkroppsmassage.


Vi inleder er behandling med 1h i egen spa-avdelning där ni njuter i det varma härliga bubbelbadet. Vill ni ta med lite eget bubbel att skåla i går det bra. Efter ni har badat och duschat får ni en ljuvlig helkroppsmassage i 50 min som gör underverk för trötta och stela muskler. Vi inleder behandlingen med fotritual med varm aromahandduk och mjukgörande creme. Sedan anpassar vi massagen efter era önskemål, vi bjuder på ost, kex och alkoholfri cider. Behandlingen går utmärkt att få som duo-behandling, en terapeut tar handom er växelvis efter bad.


50 min behandling att välja mellan: Helkroppsmassage eller Ansiktsbehandling


1 tim 50 min för 1 person 1.150kr

2 tim 40 min för två personer 2.300kr


1 tim 50 min för 1 person med IR-bastu 1.050kr

2 tim 40 min för två personer med IR-bastu 2.100kr

Bokas per telefon

Boka klicka här

Parmys


Dusch med scrub och 25 min Aromabad med Apelsin, Rosmarin och Lavendel, bastubad 25min, relax med ost & kex 25min.


Sparitual med bubbelbad och IR-bastu, i relaxen dukas det upp med ost, kex, ett glas alkoholfri cider var, isvatten, kaffe/the.


Våra spabad börjar med att du tar en skön dusch med en helkroppsskrubb, håret packas in i inpackning och ansiktet får rengöring, peeling och ansiktsmask. Därefter badar ni bubbelbad och IR-bastar.


ca 90 min 1300kr - Bokas per telefon

Boka klicka här

Härliga Fötter för två


Kom två tillsammans och få en välgörande fotbehandling samtidigt i samma rum av en terapeut.

Fotbad, scrub, oljeinpackning och fotmassage.


55 min 790kr

Boka klicka här
Två par fötter


Pedikyr - Fotbad, scrub, nagelvård, fotfilning, oljeinpackning och fotmassage.


85 min 1100kr

Boka klicka här

SPABEHANDLINGAR


Vill ni ta med lite vin eller mousserande går det alldeles utmärkt. Flaskorna tar ni sedan själva med ut.

Finns det möjlighet får ni behandlingen samtidigt av vars en terapeut. Måste uppges vid bokning om så önskas.Unna dig en härlig och välgörande spabehandling eller ge bort i form av ett uppskattat presentkort!

SPA & Cosmetiqua


Gratis parkeringar finns intill huset.

Besöksadress


SPA & Cosmetiqua


Lokföraregatan 20a

253 53 Påarp


Telefon Spa & Frisör:

042-22 92 00

Öppettider:


Tisdag                     10:00 - 18:00

Onsdag                   10:00 - 18:00

Torsdag                   10:00 - 18:00

Fredag                     10:00 - 18:00

Lördag                     10:00 - 15:00


Lunch/Butikstid:

Tis - Fre                   12:00 - 13:30


Skärtorsdag        9/4  10:00 - 18:00

Långfredag        10/4 10:00 - 18:00

Påskafton            11/4 10:00 - 15:00

Påskdagen          12/4 Stängt

Annandag Påsk  13/4 Stängt


När vi behandlar så har vi begränsad möjlighet att hjälpa till med inköp och rådgivning ute i butiken.


Här hittar du våra lediga spa tider Boka tid

Välkommen till oss


Om oss


Behandlingar


Boka online


SPA & Cosmetiqua


Copyright © All Rights Reserved