Klassisk Ansiktsbehandling

Klassisk Ansiktsbehandling


Bara att unna sig en stund av avslappning och att få bli omhändertagen kan vara rena energikicken.

Rekommenderas var 6-8:e vecka.


Med andra ord, boka en tid idag!

Ansiktsbehandling Quick Fix

Här skräddarsyr terapeuten behandlingen efter ditt behov. Kanske är det en extra portömning mellan dina ordinarie behandlingar eller för att få extra lyster och energi när huden känns trött.


ca 45 min 695kr

Boka klicka här

Klassisk Ansiktsbehandling 55 Min

En skön avkopplande ansiktsbehandling som ger dig en ren, fräsch och näringsmättad hud med nyväckt vitalitet.


Behandlingen inleds med en hudanalys. Därefter skräddarsys varje steg med produkter anpassade för din huds specifika behov. I behandlingen ingår dubbelrengöring, peeling under ånga, lätt porrengöring vid behov, Brynen plockas och formas, ansiktsmask, muskelavslappnande ansiktsmassage och vårdande serum. Avslutningsvis appliceras vårdande och skyddande ansikts- och ögoncreme.


ca 55 min 825kr

Boka klicka här

Klassisk Man

Ansiktsbehandling speciellt anpassad till mannens hud. Den dagliga rakningen kan göra huden sårig och irriterad. För att skydda huden behövs då och då en närande rengöring. Hudanalys ingår. Vi rekommenderar att komma nyrakad för effektivare ansiktsbehandling.


Huden får en ordentlig djuprengöring,ånga och porrengöringvid behov, samt välgörande massage och ansiktsmask. Behandlingen skräddarsys efter hudtillstånd.


ca 55 min 825kr

Boka klicka här

Klassisk Ansiktsbehandling 75 Min

Perfekt för dig som vill få hjälp med envisa pormaskar eller för dig som bara vill ha en riktigt härlig djuprengöring av huden.

Dubbelrengöring, uppvärmning av huden med ånga och nogrann borttagning av orenheter och pormaskar med peeling/kavitation och manuellt vid behov. Brynen plockas och formas. Intensiv serum efter hudtyp som på ett effektivt vis avslutar djuprengöringen och portömningen för att få ett ändå bättre resultat. Ansiktsmask och fuktighetskräm efter hudtyp.


ca 75 min 995kr

Boka klicka här

Klassisk Ansiktsbehandling 90 Min

Dubbelrengöring, uppvärmning av huden med ånga och nogrann borttagning av orenheter och pormaskar med peeling/kavitation och manuellt vid behov. Massage över ansikte, hals, dekolltage, axlar och nacke. Ögonbrynen plockas och formas. Mask samt fuktkräm.


ca 90 min 1.290kr

Boka klicka här

Djuprengöring Charcoal Èminence

Djuprengörande ansiktsbehandling med portömning.


En djuprengörande ansiktsbehandling som lämnar huden härligt ren och fräsch.
Huden rengörs med kolbaserad mikroexfolierande gel som följs av peeling, ånga och portömning. På din väl rengjorda hud appliceras ett balanserande serum och sedan får huden vila under en förfinande specialmask. Avslutningsvis appliceras en djupt återfuktande ansiktskräm och en uppiggande ögonkräm.


Rekommenderas till problemhud med behov av porrengöring.


ca 50 min 895kr

Boka klicka här

Klassisk De Luxe Èminence

Klassisk ansiktsbehandling de luxe.


En lyxig grundlig och samtidigt skönt avkopplande ansiktsbehandling som ger dig en ren, fräsch och näringsmättad hud med nyväckt vitalitet.


Behandlingen inleds  med en hudanalys. Därefter skräddarsys varje steg med produkter anpassade för din huds specifika behov. I behandlingen ingår dubbelrengöring (peeling och ånga, porrengöring utförs vid behov), ansiktsmask, muskelavslappnande ansikts och dekolltagemassage och vårdande serum. Avslutningsvis appliceras vårdande och skyddande ansikts- och ögonkräm.


Passar alla hudtyper, skräddarsys efter din huds behov.


ca 60 min 895kr

Boka klicka här

   

Luxurious Ansiktsbehandling

En skön behandling för dig som vill ha avkoppling och samtidigt få en ren och återfuktad hud med ett härligt glow.


I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, peeling under ånga, porrengöring, brynen plockas och formas, aha-pensling, lång skön massage av dekolltage, skuldror, nacke, ansikte och huvudbotten, ansiktsmask, lyx-peel off mask med extra förbättring på din hud och avslutande produkter. Välj mellan hand eller fotinpackning under behandlingen.


ca 1 tim 45 min 1.490kr

Boka klicka här