Spa för två

Spa för två


En terapeut tar hand om er växelvis när ni bokar behandling två personer tillsammans.


Medtag badkläder vid bad och bastubad.

Lån av badrock, handduk och inneskor ingår.


Byt gärna om till underkläder eller torra badkläder efter bad och bastu innan ni sätter er in i stolarna i relaxen och innan behandlingstiden.


Är du gravid eller tar mediciner ska du nämna det vid bokning samt läs längst ner på denna sida. 


Dessa behandlingarna passar även mor & dotter.

Barn från 10 år är välkomna. 

Sparitual 3 timmar

Sparitual har blivit spaälskarnas favorit och ett härligt sätt att uppleva spa på.

Ni välkomnas av våran personal och ni visas in till vår spaavdelning där ni kommer få göra våran sparitual som vi i samband med Maria Åkerberg`s härliga produkter har utformat. Som avslut kan ni resten av er vistelse alternera och njuta av vårt bubbelbad, IR-bastu och vår härliga relax med en fräsch liten ostbricka.


Medtag gärna en god dryck till den lättare förtäring som ingår; så som ett fräscht fruktfat, snacks och dylikt. Framdukat finns för er när ni kommer; vinglas, servetter, vin öppnare, och isvatten.


Pris dagtid vardagar:     2.700kr för båda

Pris lördagar:                   2.900kr för båda

Boka klicka här


Bubbelmys för två 60 min

Spabad i bubbelbadkar.


Först badar ni med bubblor. Efter det sätter ni er i vilstolar i relaxen och kopplar av en stund med liten ostbricka med en ost sort, digistivekex och vars ett glas alcoholfri cider.


Pris 1.090kr för båda

Boka klicka här

Dubbel Bubbel 1 Tim 50 Min


Ni börjar med bodyscrub i duschen, sen kryper ni ner i ett skönt och välgörande bubbelbad tillsammans 30 min, efter bad sitter ni in i relaxen med liten ostbricka med en ost sort, digistivekex och vars ett glas alcoholfri cider. Därefter blir ni nerbäddade på vars en väl uppvärmd behandlingssäng intill varandra, ansiktet får en skön och välgörande ansiktskur med peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage.


Pris 2.100kr för båda

Boka klicka här

Dubbel Bubbel IR 2 Tim 20 Min


Bubbelbad 30 min och IR-bastu 25 min, efter bad, bastu och dusch sitter ni in i relaxen med liten ostbricka med en ost sort, digistivekex och vars ett glas alcoholfri cider. Därefter blir ni nerbäddade på vars en väl uppvärmd behandlingssäng intill varandra, ansiktet får en skön och välgörande ansiktskur med peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage.


Pris 2.400kr för båda

Boka klicka här

Dubbel Bubbel Harmoni 3 Tim


Ni badar tillsammans i bubbelbadkar 30 min och IR-bastar 25 min, efter dusch sitter ni in i relaxen med liten ostbricka med en ost sort, digistivekex och vars ett glas alcoholfri cider. Därefter blir ni nerbäddade på vars en väl uppvärmd behandlingssäng intill varandra och avslutar med klassisk ansiktsbehandling.


Pris 3.000kr för båda

Boka klicka här

Duo Harmoni 80 Min

Nerbäddade på vars en väl uppvärmd behandlingssäng intill varandra får händer och fötter mjukgörande peeling och fuktinpackning, ansiktet får rengöring med peeling, mask och massage för ansikte, dekolltage, nacke och skalp, låta kroppen komma till ro medan avkopplande musik hörs ur högtalarna.


1.950kr för båda

Boka klicka här

Ansiktsbehandling Duo 90 Min

Nerbäddade i skönt uppvärmda bäddar i vårt duo-rum blir ni ompysslade.


En lyxig grundlig och samtidigt skön avkopplande ansiktsbehandling som ger dig en ren, fräsch och näringsmättad hud med nyväckt vitalitet.


Behandlingen inleds med en hudanalys. Därefter skräddarys varje steg med produkter anpassade för din huds specifika behov. I behandlingen ingår dubbelrengöring, peeling och ånga, porrengöringvid behov, ansiktsmask, muskelavslappnande ansikts- och dekolletagemassage och vårdande serum. Avslutningsvis appliceras vårdande och skyddande ansikts- och ögoncreme.


Pris 1.600kr för båda

Boka klicka här

Pure Cell Duo Maria Åkerberg 90 Min

Nerbäddade i skönt uppvärmda bäddar i vårt duo-rum blir ni ompysslade.


Detta är en unik ansiktsbehandling där levande celler från rosenrot används. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter och vitaminer som ökar cellförnyelsen, stimulerar kollagenproduktionen, skyddar mot fria radikaler, bygger upp syraskyddsmanteln samt ökar hudens motståndskraft. Pure cell Treatment är en behandling på cellnivå. Rekommenderas var 6-8:e vecka.


Pris 2.400kr för båda 

Boka klicka här

Är du gravid eller tar medicin?


Behandling i Ir-bastu bör undvikas om du:


  • har implantat i t ex leder
  • vid hjärtsjukdom
  • vid pågående cancerbehandling
  • vid graviditet, värmen kan ge obehag
  • vid akut infektion i kroppen