BEHANDLINGSMENY

Behandlingsmeny

Hos oss blir du väl omhändertagen i en harmonisk miljö inspirerad av havets lugn. Vi har alltid mysig belysning, tända ljus och lugn musik.

 

Unna dig en avkopplande ansiktsbehandling, massage eller spabehandling i en stillsam miljö. Det unika med behandlingarna på SPA & Cosmetiqua är att det efter din behandling ingår en stunds vila i relaxrummet med levande ljus och lugn musik. Sitt ner i en av vilstolarna och njut av egentid. Här bjuds du på dryck och tilltugg.

 

Sommartid kan du vila på vår härliga uteplats om så önskas.

Relax med infraröd bastu

Vår härliga relaxavdelning med infraröd bastu med plats för upp till ca 12 personer passar perfekt att dela med någon man tycker om, besöka på möhippan, firmafesten eller återträffen. Det finns tillgång till bad med massagestrålar och tropisk ångbastu.


Spabad & Tropisk ångbastu

I ett eget sparum finns vårat bubbelbad. Det börjar med att ni tar en skön dusch med en helkroppscrub, därefter får du sjunka ned i det varma badet i mysig belysning medan lugn musik spelas. Det finns även en skön tropisk ångbastu att sitta och relaxa i en stund. Efter badet får ni ännu en varm skön dusch och slutligen finns lyxig bodylotion som avslutar ert bubbelbad.

Spa Butik

I Spa butiken kan du köpa presentkort som kan nyttjas till spabehandlingar & produkter, Maria Åkerbergs ekologiska hudvårdsprodukter,  bareMinerals naturliga mineral makeup, nagellack från OPI samt Blomdahls hudvänliga smycken.

 

Det finns även doftljus, scrubvantar, natursvampar, fot- och nagelfilar m.m.

Välkommen på dagspa

SPA & Cosmetiqua ligger på markplan i det vackra naturnära Påarp, beläget

ca 1 mil öster om Helsingborgs centrum. Till Påarp tar du dig enkelt med bil via motorvägen eller med tåg.

Vi har gratis parkering och tåget från Knutpunkten i Helsingborg tar bara ca. 8 min och stannar

ett stenkast från entrén.