Behandlingar för män

Behandlingar för män

Män

Män har genom tiderna varit relativt dåliga på att unna sig kroppsbehandlingar. Lyckligtvis har det förändrats. Idag är det allt mer vanligt att även männen vänder sig till salonger för att bli omhändertagna.

En stel rygg kan behöva skön massage, eller så behövs huden tas om hand. Kraftig hårväxt kan upplevs för många män som ett problem. Vaxning ger ett långvarigt snyggt resultat. För att inte glömma vad de flesta kvinnor tittar på en man, hans händer!


Bara att unna sig en stund av avslappning och att få bli omhändertagen kan vara rena energi-kicken. Med andra ord, boka en tid!


Här är exempel på behandlingar anpassade till män, självklart går det bra att välja från de övriga behandlingarna också.

Ansiktsbehandling Man

Ansiktsbehandling speciellt anpassad till mannens hud. Den dagliga rakningen kan göra huden sårig och irriterad. För att skydda huden behövs då och då en närande rengöring. Hudanalys ingår. Vi rekommenderar att komma nyrakad för effektivare ansiktsbehandling.


55 min 725kr

Boka klicka här

Ansiktsbehandling Man Lyx


Behandlingen inleds med avslappnande aroma ryggmassage för optimal avkoppling. Sedan följer hela Ansiktsbehandling Man, samt hårbottenmassage för total avkoppling.


80 min 950kr

Boka klicka här

Må som en prins


Dagen inleds med en skön helkroppsmassage som löser upp stela leder och ömma muskler. Därefter en klassisk ansiktsbehandling, noga utvald för män, som väcker huden till liv.


1 tim 50 min 1.450kr

Boka klicka här

Vaxning

Hel rygg inkl. axlar                                                 620kr 


Rygg                                                                         420kr


Bröst / Mage                                                           420kr

                         

Boka klicka här

Avbokning / Ombokning


Ev avbokning ska ske minst  1 vecka innan när det är behandlingar för mer än 1000kr.