Behandlingar för män

Behandlingar för män

Män har genom tiderna varit relativt dåliga på att unna sig kroppsbehandlingar. Lyckligtvis har det förändrats. Idag är det allt mer vanligt att även männen vänder sig till salonger för att bli omhändertagna.


Bara att unna sig en stund av avslappning och att få bli omhändertagen kan vara rena energikicken. Med andra ord, boka en tid!


Här är exempel på behandlingar anpassade till män, självklart går det bra att välja från de övriga behandlingarna också.

Man Express

Ansiktsbehandling speciellt anpassad till mannens hud. Den dagliga rakningen kan göra huden sårig och irriterad. För att skydda huden behövs då och då en närande rengöring. Hudanalys ingår. Vi rekommenderar att komma nyrakad för effektivare

ansiktsbehandling.


Behandlingen innefattar dubbelrengöring, peeling samt välgörande massage och fuktighetsbevarande ansiktsmask.


ca 25 min 550kr

Boka klicka här

Classic Man

Ansiktsbehandling speciellt anpassad till mannens hud. Den dagliga rakningen kan göra huden sårig och irriterad. För att skydda huden behövs då och då en närande rengöring. Hudanalys ingår. Vi rekommenderar att komma nyrakad för effektivare ansiktsbehandling.


Huden får en ordentlig djuprengöring, ånga och porrengöring vid behov, samt välgörande massage och ansiktsmask. Behandlingen skräddarsys efter hudtillstånd.


ca 55 min 795kr

Boka klicka här


Vaxning

Hel rygg inkl. axlar                                                 650kr 


Rygg                                                                         475kr

                         

Boka klicka här